Over Ons

Souren Administratie en Advies

Oplossingen, ondersteuning, inzicht en overzicht voor uw bedrijf. Als klant van Souren Administratie en Advies bent u ervan verzekerd dat u precies krijgt wat u nodig heeft. Uw administratie wordt op een professionele manier verzorgt, waardoor u zich zorgeloos bezig kunt houden met uw klanten en uw omzetverhoging. Door onze bemiddeling verdient u gegarandeerd de kosten voor uw administratie weer terug.

Souren Administratie en Advies is een jong en dynamisch administratie, belastingadvies en vastgoedadvieskantoor dat zich vooral richt op het groeiende midden- en kleinbedrijf. Wij bieden oplossingen, ondersteuning, inzicht en overzicht. Souren Administratie en Advies is hoofdzakelijk gericht op reguliere administratieve en fiscale werkzaamheden. Bovendien heeft Souren Administratie en Advies de nodige kennis op vastgoedgebied, onder andere op het gebied van huurcontracten. De cliënt kan hierbij een deskundige, betrouwbare en open houding verwachten, waarbij effectieve samenwerking en het zoeken naar efficiënte werkwijzen hoog in het vaandel staat.

Naast de verzorging van uw belastingaangifte, financiële administratie, de jaarrekeningen, kennen wij de ins en outs van uw bedrijf, waardoor wij u tevens kunnen voorzien van professionele advisering. Zeker in het beginstadium van de samenwerking zal deze actieve advisering plaatsvinden, zodat u in de toekomst planmatig te werk kunt gaan en zo tijdrovende en energieverspillende situaties uit de weg kunt gaan. Goede bedrijfsvoering en transparante administratie zijn immers basisvoorwaarden voor succesvol ondernemen.

Wij houden ons voortdurend bezig om het kennisniveau op peil te houden en te blijven ontwikkelen, waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening gewaarborgd wordt.

Marc Souren

Na 14 jaar werkervaring op Financieel-Administratief gebied en 7 jaar werkervaring in het vastgoed ben ik in 2009 mijn eigen kantoor gestart. In het verleden ben ik werkzaam geweest bij 2 accountantskantoren, in het MKB, bij een multinational en een Vastgoedbelegger cq. Projectontwikkelaar. Ik ben in het bezit van het diploma HBO SPD Bedrijfsadministratie en heb diverse andere cursussen en opleidingen gevolgd op zowel administratief als vastgoedgebied.

Bekijk mijn LinkedIn profiel: LinkedIn Marc Souren

 

 

Diensten

Klik op de volgende links voor Administratie/BelastingdienstenStartersdienstenVastgoeddiensten,

 

Contact | Souren Administratie en Advies | Administratiekantoor Maastricht

Everstraat 11
6219 BT Maastricht
Nederland

Tel: +31630399191
E-mail: sourenadministratie@online.nl