Startersdiensten

Als startende onderneming krijgt u met veel verschillende zaken te maken, zoals het ondernemingsplan, diverse verzekeringen, het startkapitaal, het zoeken van de bedrijfslocatie. Hier bij komt veel op de startende ondernemer af. Wij zijn u hierbij graag van dienst.

Souren Administratie en Advies werkt voornamelijk met vaste prijzen aan de hand van de te verwachten werkzaamheden. Dus geen verrassingen achteraf. En om starters extra van dienst te zijn, geven wij een 1e jaars korting van 25% op het tarief.

Het ondernemingsplan is de start. Alles begint met een goed ondernemingsplan. In een ondernemingsplan legt u de strategie en de planning op (middel)lange termijn vast. Het maken van een ondernemingsplan klinkt ingewikkeld en dat is het ook. Souren Administratie en Advies kan u begeleiden bij het opstellen van een ondernemingsplan. Als u wilt kunnen wij zelfs het plan voor u schrijven. Maar wel aan de hand van uw inbreng. U neemt tenslotte de beslissingen en brengt deze in de praktijk. Neem gerust  contact op voor meer informatie.

 

Overig

Klik op de volgende links voor Administratie/Belasting en Vastgoeddiensten

 

Contact | Souren Administratie en Advies | Administratiekantoor Maastricht

Everstraat 11
6219 BT Maastricht
Nederland

Tel: +31630399191
E-mail: sourenadministratie@online.nl